Onze diensten

wie zijn wij?

Wij zijn reeds jaren een GEZELLIGE BUURTWINKEL , waar je terecht kan voor je dagelijkse b(r)oodschappen. Je voelt je er meteen WELKOM. Vind je iets niet, dan hoef je’t maar te vragen aan Anja of Danny of een van onze toffe medewerkers.

DICHTBIJ, SNEL EN GEMAKKELIJK WINKELEN

Winkelen kan hier SNEL. De winkel is LOGISCH EN OVERZICHTELIJK INGEDEELD, zodat je alles makkelijk vindt.

Naast alle grote merken vind je bij ons EEN RUIM GAMMA eigen merken . Stuk voor stuk degelijke basisproducten aan de juiste prijs.

WIJ GARANDEREN LEKKER VERS

Wij hebben een uitgekiemd gamma KWALITEITSPRODUCTEN in huis met extra veel AANDACHT VOOR VERS. Alle producten worden dagelijks aangeleverd, verser vind je ze niet.

Wij opteren nog steeds voor DE AMBACHTELIJKE BAKKER voor ons BROOD (16 soorten) EN heerlijke PATISSERIE. Geen vraag is voor hen teveel.

Alsook verkiezen wij DE BETERE AMBACHTELIJKE SLAGER voor ons VERS VLEES . Ook kunnen wij uw bereide gerechten en heerlijke barbeque’s laten aanleveren. Als u het niet in ons assortiment vindt , vraag het dan het kan steeds geregeld worden.Onze CHARCUTERIE is steeds van het mes.

Maak ook een keuze uit ons brede ASSORTIMENT GEMAKSPRODUCTEN zoals gesneden groenten, panklare vlees en visgerechten.

Wij zijn ALTIJD OPEN! Of toch bijna altijd. We hebben TOEGANKELIJKE OPENINGSUREN. Wij zijn bovendien de GANSE ZONDAG OPEN! Op de meeste feestdagen kan je ook bij ons terecht. Nog snel iets nodig? wij helpen je uit de nood!

Copyright © www.walbers-anja.be 2014